Επίσκεψη Αντιπροσωπείας ΠΑ.Σ.Ε.Σ. σε Δντή ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ



Σήμερα, Πέμπτη 25-7-2024, Αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Στρατιωτικών (ΠΑ.Σ.Ε.Σ.), με επικεφαλή τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Αριστείδη Κασιδόπουλου (λόγω ανυπέρβλητου κωλύματος του κ. Προέδρου), είχε την χαρά και την τιμή να γίνει δεκτή από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ)  Υποστράτηγο Δημήτριο Κασίμο.

Η αντιπροσωπεία μας μετέφερε στον κ. Δντή τις ανησυχίες των συναδέλφων (ε.ε. και ε.α.) για όσα «ακούγονται» και «αναγράφονται στον τύπο» περί ενοποίησης των στρατιωτικών νοσοκομείων και σταδιακής αφομοίωσής τους από το ΕΣΥ. 

Ο κ. Δντής, μας διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η φυσική μας ηγεσία, στηρίζουν την υφιστάμενη δομή λειτουργίας των νοσοκομείων και προβαίνουν σε επιτελικούς σχεδιασμούς για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους δικαιούχους, κάτι που προφανώς μας χαροποίησε και θα είμαστε αρωγοί.

Ευελπιστούμε – Ευχόμαστε, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να συνδράμει στις προ-σπάθειες των αρμοδίων για αναβάθμιση των υπηρεσιών των στρατιωτικών νοσοκο-μείων.


Εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων